Σάββατο 13 Απριλίου 2013


  
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

     ΠΑΙΔΩΝ - 7ος ΟΜ (Θ33-48)(4η αγωνιστική)

                ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  1-3

                Γήπεδο:Ευκαρπίας - ώρα:09.30

Μεγάλο και δίκαιο διπλό πήραν τα παιδιά του Κώστα Αβραμίδη μέσα στην έδρα του Φοίνικα Πολίχνης.Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν γκολ.Οι φάσεις μοιρασμένες αλλά πιο εύστοχοι ήταν οι φιλοξενούμενοι με τα 2 γκολ που πέτυχαν.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και μείωσαν σε 2-1 .Σκορ που δεν κράτησαν για πολύ αφού ο Αδαμίδης με ωραία προσπάθεια έβαλε το 3ο του γκολ  στον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Η σύνθεση της Α.Ε.Ω
Μάρτσιος ,Δάσκαλος ,Γιαννούσης,Καραίδης ,Δημουλιάς ,Φαρμάκης ,Ιωάννου ,Βασιλειάδης,Στασινός , Ζιγκόλης,Αδαμίδης ,Κωστούλας.


ΠΑΙΔΩΝ - 8ος ΟΜΙΛΟΣ - Β ΦΑΣΗ ΑΔ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(5η αγωνιστική)

EΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ-ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ   2-4

                  Γήπεδο:Μαλγάρων - ώρα:12.30

Πιο αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι που απαντούσαν με γκολ στις ευκαιρίες των γηπεδούχων.Οι αλλαγές του προπονητή της παιδικής ομάδας της Α.Ε.Ω ήταν θετικές.Έβαλε στη θέση της επίθεσης τον Καραίδη και στο κέντρο της άμυνας τον Αδαμίδη.Η παρουσία και των δύο στη νέες τους θέσεις έφερε αποτέλεσμα τα όμορφα 4 γκολ που πέτυχε ο Καραίδης.
Η γηπεδούχος ομάδα των Μαλγάρων πίεσε πολύ και το μόνο που κατόρθωσε  ήταν να πετύχει 2 γκολ που όμως δεν ήταν αρκετά να τους δώσουν τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η σύνθεση της Α.Ε.Ω
Ασλάνης , Κριβέντσης , Γιαννούσης , Ιωάννου,Αδαμίδης , Δρακόπουλος, Δημουλιάς ,Φαρμάκης, Τούρλας, Γραβάνης ,Καραίδης ,Δάσκαλος ,Βασιλειάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.